Min helt klart bästavän!!

Helt sjukt hur kul jag har med den här människan. Helt dumma i huvudet är vi tillsammans, men det är det som är roligt!! Jag älskar henne hur mycket som helst och ja kan inte förklara!
Titta bara på bilderna så fattar ni!!!! :D























Världens bästa Anna!!! Har sjukt kul med henne, kommer aldrig förstå varför. Men vi gör så sjuka grejer.. haha! Tex så äter vi inte på pizzerior utan tar med det i bilen och äter vid våran favvoparkering?! Hur sjukt är inte de!!!! Men roligt har vi iaf. Jag älskar dig bästavän!

SÅ SJUKT GLAD!

Jag har praktik på nötbacken, om jag inte redan sagt det.. kommer inte ihåg!! Det är iaf i Enköping!! Så varit här sedan i söndags. ÄLSKAR ATT VARA HÄR!

Åkte hem igår (fredag) för Funi skulle åkt till strömsholm men hans veterinär var sjuk så blev inte av. Åkte och handlade två par skor och jeans istället, behövdes!!
Träffade sen min underbara Anna och massa fler, helt okej kväll för att egentligen bara skulle ha suttit hemma!

Vaknade tidigt imorse och har hållt i gång hela dagen! Var ungdomsmöte med Eidfaxi eftersom jag sitter med i styrelsen så var jag "tvungen" att vara med! Så hela dagen har gått åt till det. Kom fram till många bra saker.


Sen red jag kelly och johanna på banan, fina hästar båda två har!

Men speciellt stolt vart jag över min lilla Funi, han har aldrig varit på banan tidigare. Han var jätte jobbig när mamma gick med honom då han stegrade och hade sig.. Så jag red bara Frami lite snabbt och bytte sen till Funi, och han var HUR SNÄLL SOM HELST!!!! Pigg men ändå inte dum. Red med johanna samtidigt på banan och han brydde sig inte. OOoh vad glad jag är som har mina hästar. Förstår inte hur dom kan vara så fina och underbara?!
Och i år tror jag bara Eidfaxi har fina hästar! Kommer nog gå bra för ungdomarna iaf ;)

Hur mycket jag än försöker så går det inte att förklara hur glad jag är, ååååh!

FUNI!! <3


/ alex

Jag och mina pojkar har åkt till Enköping typ!

Idag åkte jag till min praktik plats hos Malin som har Nötbacken! Var här förra året och trivdes så bra så åkte hit nu igen. Skulle varit hos Emma som jag har min vecko praktik hos och min tränare är hon också! Men dom blev sjuka och när något strular till sig för mig så blir jag helt konstig, allt måste bara flyta på annars blir jag snurrig och sådär. Så då bestämde jag mig för att åka hit!

Har både Funi och Frami med mig, får se hur det går att rida dom sen.. Hade inte tänkt göra det idag. ligger och vilar nu och ska sen äta nått och sen kvällsfodra i stallet sen sova. Vaknade i morse vid 4, var så nervös över att jag skulle glömma packa ner nått så ja :( Men har nog det mesta med mig ;)


Saknar min lilla Fionabebis! Hm, hur ska jag klara två veckor utan henne ;O? tur att jag iaf har två av mina bebisar här! :D:D

Aja, puss från mig/ Alex

Skulle gått på...

100dagars festen ikväll på nybron. Men är inte direkt sugen på att gå ut idag! Surt men kommer ju fler tillfällen, eller om någon lyckas övertala mig att vi ska ut. Men tror ändå jag skulle stanna hemma! :(

Hur ska jag klara mig utan mina små flickor?!?!?! i tre veckor om inte mer!! :( <3


PUSS FÅRN MIG/ ALEX

Fryser som bara den...

Usch har fortfarande lite huvudvärk.. :( Men klarar mig iaf!

Igår red jag lektion på först Fala och hon har kommit långt jämfört när jag fick hem henne. Så kul att höra att jag faktiskt gjort ett bra jobb på henne! :D
Och hon är bara underbar att rida, försöker verkligen göra det man ber om och vill aldrig vara dum! <3

Sen direkt efter blev det en lektion på Frami och han var också underbar! Har även kommit längre med honom, och känns också jätte roligt! Är så stolt över mina hästar!!
Helt sjukt, nej nu måste jag sluta sitta och skriva hur bäst dom är för mig!

Idag hoppas jag också att vi får hämta hem Funi!

MIN FUNI! <3


pUSS FRÅN MIG! /aLEXANDRA


Funi på strömsholm igen..

Var på praktiken igår, var super duper skönt att vara där. Bara det att varje gång jag är på deras gård får jag huvudvärk.. Hm, varför?
Tog bussen hem för fösta gången och gick super bra, men när jag kom hem var det bara att gå och sova. Usch vad jag mådde dåligt. Satt typ inte äns vid datorn när jag kom hem eller pratade i telefon då är det helt sjukt. Jag gör alltid det ivanliga fall, och missade BB!

När jag vaknar så mår jag inte mycket bättre, måste haft migrän? första gången på länge.. Så blev ingen praktik idag... TRÅKIGT!!!

Sen var jag tvungen att gå ner och rida hästarna, så gick ner runt ett när jag vilat lite mer. För ska rida lektion imorgon.

Tog då in både Frami och Funi och märker att Funi är konstig, tar febern på honom och jovisst hade han feber 39.5.. Lilla gubben inte igen! Så mamma ringer strömsholm och dom ville att vi kom in med honom. Hann rida Frami och Fala innan vi åkte med Funi!

När vi kommer till strömsholm så ultraljudar dom honom, och han hade fortfarande en böld men inte lika stor som den var förra gången. Nu var den ca 7*10 cm förut var den 13*10. Men frågan är ju om den varit så stor sen vi fick hem honom eller om den har blivit större nu?

Han ska iaf stå kvar över natten så han inte blev sämre.. Och får hem honom imorgon eller fredag igen! <3

Nu ska jag titta klart på BB har fortfarande huvudvärk.. Så ska försöka sova massor sen..

PUSS FRÅN MIG/ Alex

RSS 2.0