En helt vanlig måndag.. eller?

Vaknade ganska sent idag. Bestämde då att jag och Anna skulle till Hööks som ni redan vet ;) Var en väldigt rolig och läskig tripp vi gjorde. Hoppas Anna berättar lite mer om det imorgon eller ikväll hihi!

Köpte istortsätt ingenting en liten leksaksgrej till Fredperry bara!

Fixade stallet när jag kom hem sen tog mamma och jag en tripp till Flen och kollade lite grejer, och till Malmköping och Strängnäs så jag vet vart jag ska av osv imorgon då jag ska på praktik första gången. Ååh, ska bli super skojigt!

Går upp extra tidigt imorgon så jag kan skriva ner tider bussen går hem också. Så mamma kanske slipper hämta mig.

PUSS FRÅN MIG! / Alexandra


Hööks

Hejhopp!
Nu har jag precis fixat mig och ska byta om nu sen ska jag åka iväg o hämta upp Alexandra vi ska ta en tripp till västerås eller aa till Hööks :) måste inhandla lite nya grejor :)
Har lite brottom just nu men kommer kanske ett inlägg sen om vad jag handlat och så :)

Hihih jag har blivit blond oxå ;)


Det va ett tag sen man skrev här ;) ska försöka börja med de igen :) Hihi

PUSS
Anna


<3



/Alexandra som ni ser antar ja!

Mina dagar..

Gud vad dålig jag är på att skriva i bloggen! Måste bli ändring på det.

Var i alla fall och tränade för Emma i torsdags, gick super duper bra. Kommer även ha prakik hos dom varje tisdag och onsdag. Sen tre veckor i mars. Ska bli jätte kul!

Fredags var jag i ridhuset och red Frami, gick också toppen. Men underlaget där var så tungt så blev att träna mest galoppen och traven. Super duktig häst ja har!
Var med min underbara Johanna på kvällen också! <3

Lördagen spenderades hemma i sängen och till att fixa mig, för att sen dra på förfest hos Carro och sen vidare till nybron. Var en helt okej kväll, men inte den roligaste om man säger så!

Idag mår jag väl som ja förtjänar.. haha. Legat i sängen hela dagen, och bara varit sjukt seg. Är nykterist från och med idag! Toppen spara lite pengar och inte få i mig dom där äckliga kalorierna som det är i allt man dricker.. usch! Kollade på något program idag om det och det var så äckligt. Hejdå alkohol!!!!

Tänkte slänga in någon bild från helgen sen också.  Men så länge får ni en bild på mig i min förra hårfärg!


PUSS FRÅN MIG! / Alexandra

Torsdag

Idag har jag bara legat hemma och kollat film, gjorde även pannkakor. Som mitt sista gott, gott ätande! Usch mår nästan illa att tänka på hur äckligt det egentligen är.

Snart ska jag gå ner och fixa till hästarna. Och klockan sex idag ska jag vara hemma hos Emma min tränare. Ooh gud ska bli så kul, inte ridit för henne på år och dar känns det som!

Nej nu måste jag gå och byta om så jag hinner fixa och longera Funi och Fala innan vi åker med Frami!

Funi! <3


Frami! <3



PUSS FRÅN MIG! / Alexandra

Eftersom ja inte har bloggat sen i lördags..

Tänkte jag att ni kanske ville veta vad som hänt sen dess? Eller ni kanske inte vill men det får ni i alla fall!

Lördags: Drog ja Johanna och Petra på krök typ, träffade lite trevligt folk osv. Var en helt okej kväll ändå med två av mina favorit tjejer!

Söndags: Vaknade upp och var väääldigt sega. Hittade en hund och red ut en sväng. Ägaren till hunden kom och Johanna åkte hem!

Måndag: Hm, kan inte hänt någonting speciellt för ja kommer inte ihåg vad ja gjorde då. Eller jo jag red Funi tror ja oich det gick toppen!

Tisdag: Ute och red och fixade mina favvoo hästar. Sen tog mamma och jag en tripp ner till Linköping. Där Jocke bor. Hemma halv ett.

Onsdag: Vaknade riktigt sent, usch! Sen gick jag ner till stallet och tog en tur på Funi, han är inte alls lika seg nu. Utan känns riktigt roligt och rida honom, men måste börja träna lite mer på volt o sådär!

Puss från mig/ aLEXANDRA


Godmorgon!!

Idag så ska jag träffa Johanna, eller vi ska ut och rida. Ska även börja rida Funi igen. Så ska bli spännande och se hur han är. För dom som inte vet så var han på inridning i november-december. Och nu har han stått en månad ungefär och ska därför börja ridas igen. KUL!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen kan behövas.. hihi PUSS från mig / Alexandra

Tillbaka här igen!

Nu är vi eller iaf jag tillbaka här, tror Anna också kommer börja blogga här igen. Men den här gången så är det inga krav på att vi måste blogga hela tiden eller att det ska gå bra. Så det kommer bli roligt.

Anna har inte sätt headern jag gjort, men gjorde den sålänge bara. Hon ska fixa en annan sen, med lite nyare bilder oså.

Slänger in en bild på mig här..



PUSS FRÅN MIG / Alexandra

RSS 2.0