Funi på strömsholm igen..

Var på praktiken igår, var super duper skönt att vara där. Bara det att varje gång jag är på deras gård får jag huvudvärk.. Hm, varför?
Tog bussen hem för fösta gången och gick super bra, men när jag kom hem var det bara att gå och sova. Usch vad jag mådde dåligt. Satt typ inte äns vid datorn när jag kom hem eller pratade i telefon då är det helt sjukt. Jag gör alltid det ivanliga fall, och missade BB!

När jag vaknar så mår jag inte mycket bättre, måste haft migrän? första gången på länge.. Så blev ingen praktik idag... TRÅKIGT!!!

Sen var jag tvungen att gå ner och rida hästarna, så gick ner runt ett när jag vilat lite mer. För ska rida lektion imorgon.

Tog då in både Frami och Funi och märker att Funi är konstig, tar febern på honom och jovisst hade han feber 39.5.. Lilla gubben inte igen! Så mamma ringer strömsholm och dom ville att vi kom in med honom. Hann rida Frami och Fala innan vi åkte med Funi!

När vi kommer till strömsholm så ultraljudar dom honom, och han hade fortfarande en böld men inte lika stor som den var förra gången. Nu var den ca 7*10 cm förut var den 13*10. Men frågan är ju om den varit så stor sen vi fick hem honom eller om den har blivit större nu?

Han ska iaf stå kvar över natten så han inte blev sämre.. Och får hem honom imorgon eller fredag igen! <3

Nu ska jag titta klart på BB har fortfarande huvudvärk.. Så ska försöka sova massor sen..

PUSS FRÅN MIG/ Alex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0