dööd!!

Efter den här helgen kan jag inte vara något annat än död!!
Fredags somnade jag tidigt vilket var riktigt skönt! Gick sen upp vid sex tror jag och sen bar det av till Mörtsjötorp för en heldagars kurs för Daniel Sundin!
Var väldigt nervös i början. Men det gick med än bra. Daniel sa att jag har en riktigt fin häst! Min lilla Frami!! Gud så glad jag blev då. Antagligen så blir det träning för honom igen på onsdag, jippie!

när jag kom hem så kände jag hur träningsvärk jag började få, men skit i det. Ut skulle jag! Drog till Cajsa där vi började förfesta. Drog sen ut på nybron. Men blev nog en hel del för många drinkar!! Och drack den starkaste shoten någonsin!! Men någongång måste man ;) Aja, vet iaf inte riktigt vad som hände, haha! Men var en knasig men ändå kul kväll. Tack ni!

När vi vaknade så lagade Cajsa mat och sen åkte jag hem, för då skulle jag rida två lektioner igen!

Men Fala är inte riktigt ren i något framben, så ska ta ut en som kollar igenom henne! Så blev nästan bara en lektion och då igen på underbara Frami, gick super bra! Men kände att jag inte riktgit hängde med fullt ut, bakis som en galning. Men Frami gjorde det han skulle så är super nöjd.

Somnade sen vid sex på eftermiddagen och har sovit till sju typ. Skönt att sova ut!

Nej nu ska jag göra nått vettigare än att sitta här :D

PUSS FRÅN MIG! / Alex


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0