Min lördag..

Nu har jag ätit frukost och bytit om, idag ska jag bara ta det lungt tror jag elelr det blir väl att fixa i mitt rum lite grann :) Vill verkligen få iordning här inne!

Igår träffade jag Camilla igen vi hade kul den tiden hon mådde bra, Jag hade lovat att skriva ut ett papper åt Jesper vilket va mycket jobbigare än vad jag trodde.

Började med att jag ringde min bror och fråga om jag fick låna hans skrivare och det fick jag såklart ;)
Så vi lånar bilen och åker dit och när jag ska skriva ut säger han att det inte finns bläck så då va det inte så lätt att skriva ut, vi pratde med både Camillas mamma och pappa men ingen av dom hade heller bläck hemma, men Camillas mamma sa att Stina (vår moster) har skrivare så jag tog min telefon och ringde till min mamma och sa åt henne att ringa till Stina och fråga så hon gjorde det och det gick jätte bra att vi låna den, vi åkte fort dit och skrev ut pappret för där funka det iaf!

Vi skynda oss till Jesper som va hemme hos Johan typ i Myrtorp, när vi väl kom dit så stog vi och prata med Jesper och Linus ett tag emn dom gick in för det blev kallt men då kommer Matte och Robin ut och matte roppar på mig och Rbin kommer skrikandes men vi stog och prata med dom ett tag vilket va väl trevlig! Alla dom vi prata med va packade!

Vi åkte därifrån efter ett tag iaf då pkte vi mot donken men vi kom sedan på att mamma hade gjort mat till mig hemma så då vände vi och åkte hem.
Jag åt sen gjorde vi inget mer för milla fick jätrte ont i magen, tycker så synd om henne!
Hon åkte hem vid 21.00 kanske för hon inte kunde göra någe, så tände jag ljus sen la jag mig o kolla Tv och somna nästan dirket, det var såå skönt!

Haha ni får lite gamla bilder!
Jag för två år sen haha!


Jag och min kusin för två år sen!


Mee!



PUSS

Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0